facebook
linkedIn
linkedIn

Vores fælles DNA
                skaber helheden

Vores filosofi er at gøre alle AX kunder glade

Daxiomatic blev stiftet i maj 2010 og vores formål er, at være kundens "tætte" Microsoft Dynamics AX partner.
Vi ønsker, at være tæt på den enkelte kunde og se kundens konkrete behov.
Vi vil ikke kun udvikle løsninger til kunden, men sammen med kunden. 
Vi vil levere løsninger, som både kunden og vi selv er tilfredse med.

Daxiomatic bygger på fire grundlæggende værdier.
Det er disse grundlæggende værdier, der skal få vores løsninger og vores samarbejde med kunden til at differentiere sig.

Kompetence
Vi er og vil fortsat være blandt de bedste inden for Microsoft Dynamics AX. I forlængelse heraf vil vi derfor kun beskæftige folk med høje kompetencer inden for Microsoft Dynamics AX.

Kvalitet
Vores løsninger vidner om kvalitet fra start til slut. Vi følger de enkelte opgaver til dørs. Vi danner os det nødvendige overblik og rammer plet med vores Microsoft Dynamics AX løsninger. Vores arbejde udføres i tæt samspil med kunden, hvorved vi opnår den ønskede løsning.

Engagement
Engagement er et nøgleord for os i Daxiomatic. Engagementet bunder i oprigtig interesse for kundens virksomhed samt lysten til at levere optimale løsninger og dermed opleve tilfredse kunder.

Ydmyghed
Enhver opgave er vigtig. Vi ønsker et samarbejde med kunden, hvor den enkelte opgave tilgås med ydmyghed.

Great Place To Work Certificeret

undefined

 

DAXIOMATIC STØTTER: AX ERP CRM Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.